Някои често задавани въпроси:

Правите ли доставки извън България?
Разбира се, проверете цената на доставката до страната, в която се намирате или се свържете с нас за повече подробности.

Пратката е подарък за специален човек, мога ли да добавя поздравителна картичка?
Разбира се! Ще изработим за Вас и Вашия специален човек една от нашите Artollo картички напълно безплатно. Няма да включваме цена в документа за доставка и ще опаковаме продуктите празнично. Всичко това безплатно!

Какъв е стандартният срок за изработка?
Обикновено 1-2 работни дни. Може да варира според сложността на поръчката, наличността на материали и степента на натовареност на студиото. В случай на забавяне ще бъдете уведомени своевременно и компенсирани подобаващо.

Колко време ще отнеме доставката?
В зависимост от населеното място – 1 или 2 работни дни. При обработване на поръчката ще получите тракинг номер, с който ще можете да проследите движението на пратката.

Ами ако продуктът е повреден по време на транспорт?
Случва се рядко, но няма как да контролираме напълно транспортния процес. Продуктът Ви ще бъде заменен и изпратен повторно. Ако стоката е увредена при получаване, моля уведомете куриера и попълнете нашаия Формуляр за рекламация. Ще се свържем с Вас възможно най-бързо за уточняване на детайли.

Мога ли да използвам повторно Стикерите за стена?
Не, стикерите за стена са за еднократна употреба.

Как се поставят Стикерите за стена?
Заедно с Вашия стикер ще получите подробно илюстрирани указания за монтаж, заедно с безплатна гумена шпатула. Можете да видите нагледно тук как да монтирате стикера си по най-лесния, забавен и приятен начин.

Мога ли да монтирам стикера на грапава или току-що боядисана стена?
Не е препоръчително, фолиото няма да прилепне добре. Препоръчваме поставяне на гладка, равна и чиста повърхност.

Мога ли да поръчам мостри на материалите и цветовете?
Разбира се, само ни пишете!

Предлагате ли отстъпки за големи количества и поръчки на едро?
Ще се радваме да изготвим специална индивидуална оферта за Вас. Вижте нашата примерна таблица с отстъпки и ни пишете за повече подробности на info@artollo.bg.

Не откривате отговор на Вашия въпрос тук? Пишете ни, ще се свържем с Вас възможно на-бързо.