ДОСТАВКА

След като извършите плащането, изберете вид доставка – с куриер до адрес, до офис на куриера или получаване на място в нашия офис.

Artollo България доставки

 

1. ДОСТАВКИ ДО АДРЕС ИЛИ ОФИС НА КУРИЕРА

Списък с офисите на куриерска фирма Еконт можете да видите тук

Моля, проверете дали сте въвели коректно адреса си. Artollo.bg не е отговорен за грешно въведени данни. Куриерът ще се свърже с Вас, за да уговорите доставката. Ако не Ви намери в уречения час и ден, всяко следващо посещение ще бъде за Ваша сметка.

2. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ОТ НАШИЯ ОФИС В СОФИЯ

Избирайки да получите поръчката си в нашия офис в София, не дължите такса. В рамките на една седмица ще ви очакваме. Ако сте възпрепятствани или нямате възможност да вземете пратката в указания срок, моля свържете се с нас.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА

В зависимост от сложността на поръчката, изработката отнема 1-3 работни дни. Всеки продукт се прави ръчно, с любов и внимание. След като сме готови, ви изпращаме тракинг номер, с който можете да проследите движението на пратката.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

В зависимост от населеното място, 1-2 работни дни. За експресни поръчки, моля свържете се с нас.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Държим нашите клиенти да са щастливи с направените поръчки, затова ако продуктът не отговаря на Вашите очаквания, повреден е по време на транспорт или искате да го замените с друг, можете да го върнете на адреса на нашия офис в срок от 5 работни дни. Преди това се свържете с нас, за да уточним подробностите.