1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.1. Този уеб сайт, продуктите в него, авторските им права и правата за ползване на текстове, съдържание и изображения принадлежат на фирма Артоло България.

1.2. Нарушението на тези авторски права подлежи на санкция според законодателството на Република България.

1.3. Регистрацията и достъпът до сайта са напълно безплатни за всички потребители.

1.4. Всички цени на продукти и услуги в Artollo.bg са в български лева без включен ДДС, освен ако не е указано друго.

  1. ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ

2.1. ПОРЪЧКА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирайте се в сайта ни като попълните имейл и парола или влезте в профила си, ако сте вече регистриран потребител. По време на първата си поръчка въведете лични данни като име, адрес, телефон, други, които са напълно конфиденциални, няма да бъдат разпространявани и/или предоставяни на трети лица. Данните ще бъдат запазени и ползвани при следващи ваши поръчки. При необходимост можете да ги промените от профила си. Запазваме си правото да изпращаме на имейла ви промоционални оферти и информационен бюлетин, при изрично Ваше съгласие.

Всеки добавен от Вас продукт ще бъде добавен в КОШНИЦА, откъдето можете да коригирате броя и вида на стоките. След като сле готови с избора, преминете към ПЛАЩАНЕ. Изберете плащане с кредитна карта, PayPal или наложен платеж. За други видове плащания и поръчки на едро, моля свържете се с нас.

Извършете плащането и изберете вид доставка – с куриер или получаване на място в нашия офис. На имейла, който сте регистрирали ще получите потвърждение за направената поръчка. Ако сте пропуснали нещо, или искате да уточним допълнителни условия, моля свържете се с нас.

2.2. ПОРЪЧКА КАТО ГОСТ

Не е необходима регистрация или предварително въвеждане на данни.

Всеки добавен от Вас продукт ще бъде добавен в КОШНИЦА, откъдето можете да коригирате броя и вида на стоките. След като след готови с избора, преминете към ПЛАЩАНЕ.

  1. ПЛАЩАНЕ

Изберете плащане с кредитна карта, PayPal или наложен платеж. За други видове плащания и поръчки на едро, моля свържете се с нас.

Извършете плащането. На имейла, с който сте се регистрирали ще получите потвърждение за направената поръчка. Ако сте пропуснали нещо, или искате да уточним допълнителни условия, моля свържете се с нас.

  1. ДОСТАВКА

След като извършите плащането, изберете вид доставка – с куриер до адрес, до офис на куриера или получаване на място в нашия офис. Списък с офиси на куриерската фирма, с която работим, можете да видите тук.

4.1. ДОСТАВКИ ДО АДРЕС ИЛИ ОФИС НА КУРИЕРА

Доставката за София е безплатна!

Списък с офисите на куриерска фирма Еконт можете да видите тук

Моля, проверете дали сте въвели коректно адреса си. Artollo.bg не е отговорен за грешно въведени данни. Куриерът ще се свърже с Вас, за да уговорите доставката. Ако не Ви намери в уречения час и ден, всяко следващо посещение ще бъде за Ваша сметка.

4.2. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ОТ НАШИЯ ОФИС В СОФИЯ

Избирайки да получите поръчката си в нашия офис в София, не дължите такса. В рамките на една седмица ще ви очакваме. Ако сте възпрепятствани или нямате възможност да вземете пратката в указания срок, моля свържете се с нас.

  1. ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Държим нашите клиенти да са щастливи с направените поръчки, затова ако продуктът не отговаря на Вашите очаквания, повреден е по време на транспорт или искате да го замените с друг, можете да го върнете на адреса на нашия офис в срок от 5 работни дни. Преди това се свържете с нас, за да уточним подробностите.