Зона за достъп на партньори

More than 5000 products

Нека ви разкажем за нашата партньорска програма!

Artollo е арт студио, основано през 2011. Предлагаме над 5000 арт продукта за декорация, дрехи с дизайнерски рисунки, лимитирани колекции аксесоари за дома. Нашата главна цел е да направим изкуството достъпно – директно от художника, право във вашия дом. Имаме успешна дейност на няколко континента, добре развита дистрибуторска мрежа и дълъг списък от скъпи на сърцето ни клиенти. Бихте ли искали да се присъедините към нас? Прочетете по-нататък!

Включвайки се в нашата партньорска програма, имате възможност лесно да печелите от продажби – директни или през Вашия сайт/блог. Предоставяме Ви пълен технически съпорт – снимки на продукти, описания и текстове, индивидуално изработени банери и рекламни карета, които освен доход, ще носят и съдържание и визуално разнообразие на Вашия сайт.

Защо да се присъедините точно към нашата партньорска програма:

Защото е напълно безплатна! Можете да достигнете комисионна до 25% от всяка продажба, привлекателно, нали? Доведете Ваш приятел и ще получите допълнителни бонуси.

Как работи партньорската ни програма:

Лесно, без ангажименти от Ваша страна, безопасно за посетителите на Вашия сайт/блог. Свържете се с нас и с радост ще ви обясним техническите подробности и условия.

Защо нашата програма реално работи:

Доказали сме го на други пазари и континенти с много наши партньори, системата ни е успешно разработена, логично построена и технически обезпечена. Да откриеш предмети на изкуството на разумна цена е нелека задача. Ние правим всичко по-достъпно и приятно. Станете част от нас и ще се убедите в това. Artollo ви очаква!

Регистрирайте се сега:

Фирма (задължително):

Име за контакт (задължително):

Позиция (задължително):

Имейл (задължително):

Телефон за контакт:

Уебсайт (задължително):

Адрес (задължително):

Град (задължително):

Област (задължително):

ПК (задължително):

Държава (задължително):

Имате ли опит с други партньорски програми?:
Да

Съобщение:

Запознат съм с условията по-горе

Ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа. Благодарим Ви!